AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek

Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek

Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bıçak verdiğini gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında birine bıçak verdiğini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bıçak verdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yemek verdiğini görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında kediye zarar verdiğini görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin can verdiğini görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap verdiğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yemek verdiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir