AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak çatal kaşık gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Kahve falında çatal kaşık bıçak yıkamak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek kötü günler yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak kaşık görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kaşık çatal bıçak takımı görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık çatal bıçak görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir