AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük gül görmek

Kahve falında çok büyük gül görmek

Kahve falında çok büyük gül görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük gül gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz gül görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük gül görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük gül görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan gül görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane gül görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir