AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gül görmek

Kahve falında büyük gül görmek

Kahve falında büyük gül görmek daha fazla gelir elde edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gül gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında çok büyük gül görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük gül görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında büyük beyaz gül görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında gül börek görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında altın gül görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk gül görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında solmuş kırmızı gül görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, eğleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir