AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde beyaz gül görmek

Kahve falında birinin elinde beyaz gül görmek

Kahve falında birinin elinde beyaz gül görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde beyaz gül gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında birinin elinde beyaz gül görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında elinde beyaz gül görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde gül görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok daha mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde gül görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kırmızı gül görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde gül tutmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, satışların düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir