AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek onların güvenini sarsacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında sevdiğine beyaz gül vermek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden beyaz gül almak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden kırmızı gül almak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birini gülerken görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gülüşünü görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir