AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balkon görmek

Kahve falında büyük balkon görmek

Kahve falında büyük balkon görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük balkon gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Kahve falında büyük balkon görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine inanılır.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini balkonda görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak kötü kişilere yakın olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık balkon görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda korkmak çok daha büyük işlere gireceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında balkon yıkadığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında adamı balkondan atmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir