AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini balkonda görmek

Kahve falında kendini balkonda görmek

Kahve falında kendini balkonda görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, zenginliğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini balkonda gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında balkonda yattığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda yatmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında balkonda yemek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan inmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski balkon görmek istediği makama geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda halı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, şansının kendisinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında balkona çarşaf asmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bereketli işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir