AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda ay görmek

Kahve falında çok sayıda ay görmek

Kahve falında çok sayıda ay görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işsiz kalmaya, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda ay gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında çok sayıda ay görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda koyun görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Kahve falında kırk sayısı görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında dört sayısı görmek saygınlık elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda köpek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda gül görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir