AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak sonunda mutlu olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir