AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak çok zengin olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, ticaretinin büyüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir