AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kazancın arttırılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir