AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini kaçırmak

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, bazen fakirlik görüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak neşesinin yerine geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulur.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının büyük abdest görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir