AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini yapmak kısmetli bir kişi olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağına büyük abdestini yapmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir