AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak gösterilen sabrın tükeneceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kurulu düzeni olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest kaçırmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini kaçırmak zor bir dönem geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir