AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Kahve falında büyük abdestini altına yaptığını görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest yapmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, huzurun kaçacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak patron koltuğuna geçeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir