AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının büyük abdestini görmek

Kahve falında başkasının büyük abdestini görmek

Kahve falında başkasının büyük abdestini görmek refah düzeyinin artacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, konforunun yerinde olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının büyük abdestini gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında büyük abdest almak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestini bozmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdesti yemek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak yüksek moralli olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdest yemek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının büyük abdestini yaptığını görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest bozduğunu görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir