AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bütün ölüleri görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında bütün yumurta görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün para vermek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında bütün ekmek işinin aksayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işarettir.

Kahve falında bütün parayı harcamak fakirlikten kurtulmaya, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir