AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ekmek

Kahve falında bütün ekmek

Kahve falında bütün ekmek hem de yeni mülkler satın alacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün ekmek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bütün ekmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün ekmek yemek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kişinin muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında bütün para vermek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak ümitlerinin son bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir