AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişleri çektirmek

Kahve falında bütün dişleri çektirmek

Kahve falında bütün dişleri çektirmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, her gün daha fazla dolacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin dökülmesini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir