AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak

Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak

Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında biriyle telefonda konuşmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda konuşmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşle telefonda konuşmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir