AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayla konuşmak

Kahve falında ablayla konuşmak

Kahve falında ablayla konuşmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablayla konuşmak gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Kahve falında ablasıyla konuşmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablayla konuşmak maddi kayıpların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında anne ve abla görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında abla görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli ablasını evlenirken görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş ablasını görmek bir bebek sahibi olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir