AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasıyla konuşmak

Kahve falında ablasıyla konuşmak

Kahve falında ablasıyla konuşmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ticarette öne geçeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ablasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında ablasıyla konuşmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ablayla konuşmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablayı kaybetmek çok hayırlı işlere atılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablanın öldüğünü görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ablasının bayıldığını görmek evliliğinde mutlu olacağına, hayallerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki ablayı görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının nişanını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir