AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ailesini görmek

Kahve falında bütün ailesini görmek

Kahve falında bütün ailesini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün ailesini gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Kahve falında bütün aile görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün ailesini görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bütün tavuk görmek kötü düşmana, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün ekmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir