AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek yol kat edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, geri planda kalacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında bütün dişlerin dökülmesini görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir