AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişlerini görmek

Kahve falında bütün dişlerini görmek

Kahve falında bütün dişlerini görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, doğru işler yapacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerini gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işaret eder.

Kahve falında bütün dişlerini görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek sağlığının geri geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin çıktığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek insanların yolunu aydınlatacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir