AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün nar görmek

Kahve falında bütün nar görmek

Kahve falında bütün nar görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, zor durumlara düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün nar gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Kahve falında bütün nar görmek rütbesinin artacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün para almak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün para vermek problemlerinin biteceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün kağıt para görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün meyveleri görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bütün ölülerin dirildiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir