AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda nefes alabilmek

Kahve falında suda nefes alabilmek

Kahve falında suda nefes alabilmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda nefes alabilmek gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında suda nefes alabilmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefes alamamak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizde nefes alabilmek şansının geri döneceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında nefes alamadığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan nefes alamamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nefes alamamak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin nefes alamadığını görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Kahve falında burundan nefes alamamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir