AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklere kemik vermek

Kahve falında köpeklere kemik vermek

Kahve falında köpeklere kemik vermek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, mali krize gireceğine, şansızlığın kırılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklere kemik vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında köpeğe kemik vermek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında köpeklere kemik atmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köpeklere kemik vermek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe kemik atmak eşit davranılacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kemikleri görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek kemiği görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa kemik gömmek sorunlarının son bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir