AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burun kanaması görmek

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek yaptığı işte sivrileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi konuda zayıflayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının burun kanaması gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında burun kanaması görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın kanamasını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Kahve falında dudağının kanamasını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kanaması olmak verilen emeğin boşa gideceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işarettir.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir