AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne yumruk yemek

Kahve falında gözüne yumruk yemek

Kahve falında gözüne yumruk yemek sıkıntılı bir işe girileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yumruk yemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında gözüne yumruk yemek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze yumruk yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Kahve falında karnına yumruk yemek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden yumruk yemek güzel günler için çalışılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Kahve falında babadan yumruk yemek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Kahve falında sırtına yumruk yemek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında burnuna yumruk yemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir