AnaSayfa / Genel / Kahve falında hız teknesi görmek

Kahve falında hız teknesi görmek

Kahve falında hız teknesi görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hız teknesi gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Kahve falında hız teknesi görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hız teknesine binmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gümüş hızma görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında burna hızma takmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızırla konuşmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında motosikletle hız yapmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla hız yapmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir