AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun yalamak

Kahve falında burun yalamak

Kahve falında burun yalamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, duygularını açığa vuracağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun yalamak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Kahve falında burun yalamak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında makat yalamak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında kan yalamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında atın yaladığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın yalamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin organını yalamak getirisi çok olan işler yapacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir