AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan yalamak

Kahve falında kan yalamak

Kahve falında kan yalamak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan yalamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında kan yalamak işlere nazar değeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak yalamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak yalamak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemik yalamak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında avucunu yalamak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin yaladığını görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yalamak rahat bir dönem yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin yaladığını görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir