AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun uzaması görmek

Kahve falında burun uzaması görmek

Kahve falında burun uzaması görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, şükredeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında burun uzaması gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında burun uzaması görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ortak edineceğine işaret eder.

Kahve falında burun uzamasını görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, içinin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzamış saç görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzaması görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir