AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarını uzamış gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak uzaması görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir