AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun uzaması görmek

Kahve falında boyunun uzaması görmek

Kahve falında boyunun uzaması görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzaması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında boyun uzaması görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Kahve falında boyun uzamasını görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek toplumda yükseleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzaması görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında boyunu uzamış görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir