AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının uzadığını gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi sevdiğiniz konularla kazanmanın yollarına odaklanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarının uzadığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayatının başarılarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçımın uzadığını görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir