AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy uzadığını görmek

Kahve falında boy uzadığını görmek

Kahve falında boy uzadığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, ticaretin önünün açılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında boynunun uzadığını görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında boy uzamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy uzadığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek zorluklarının kalmayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek anne baba ile ters düşüleceğine, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek kazancının ilk önce azalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kılların uzadığını görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir