AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun oymak

Kahve falında burun oymak

Kahve falında burun oymak borçlarının kendisini çok aşacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında burun oymak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında burun oymak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gözünü oymak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç oymak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında biber oymak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın gözünü oymak sıkıntıların bir anda biteceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında gözünü oymak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında diş oymak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir