AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük burun görmek

Kahve falında küçük burun görmek

Kahve falında küçük burun görmek hem de sevdiklerinin olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında küçük burun gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük burun görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun estetiği olmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında burun sümük görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş burun görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek her istediğini elde edeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Kahve falında burun kırıldığını görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalettir.

Kahve falında burunda kıl çekmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir