AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş burun görmek

Kahve falında şiş burun görmek

Kahve falında şiş burun görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş burun gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında burun şişmiş görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş burun görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiş burun görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Kahve falında burun kılları görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında burun ucu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun akıntısı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir