AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve bal peteği görmek

Kahve falında arı ve bal peteği görmek

Kahve falında arı ve bal peteği görmek işveren pozisyonuna geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arı ve bal peteği gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Kahve falında petek bal ve arı görmek yeterli kimse haline geleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı bal peteği görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petekte arı görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Kahve falında arı petekleri görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı peteği görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve petek görmek bazen de rahat geçeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında petekten bal almak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, beklenilen takdiri alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir