AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal peteği toplamak

Kahve falında bal peteği toplamak

Kahve falında bal peteği toplamak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal peteği toplamak gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bal peteği toplamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, işlerinde başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında petek bal satın almak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında petekli bal almak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulur.

Kahve falında petek balı yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bal petek yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal peteği yemek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında petek bal yemek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arı bal peteği görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir