AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun koparmak

Kahve falında burun koparmak

Kahve falında burun koparmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun koparmak gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında burundan kan gelmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun uzamasını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işarettir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında burun hızması görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun temizlemek işlerin düşeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında burun deliklerini görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir