AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılları uzamış görmek

Kahve falında kılları uzamış görmek

Kahve falında kılları uzamış görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin verimli olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kılları uzamış gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında uzamış kıl görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında kılların uzamasını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılları uzamış görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıl uzaması görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal uzaması görmek refahının ve varlığının artacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir