AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, onları okula göndereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında kemikleri kırılmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kemik kırılması görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış kemik görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasının kemiklerini görmek önünü açacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir