AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran karıştırmak

Kahve falında ayran karıştırmak

Kahve falında ayran karıştırmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yolunun açılacağına, hasretlerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayran karıştırmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında ayran karıştırmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayran içtiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu ayran içmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yayık ayranı içmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi ayran görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ayran çorbası görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk ayran içmek sözleri tutulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayranlı bardak görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir