AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kanaması görmek

Kahve falında burun kanaması görmek

Kahve falında burun kanaması görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kanaması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kanaması görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kana basmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında su içip kanamamak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, unvan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kanama görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kana kana kola içmek insanları kıracağına ve üzeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir