AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kan görmek

Kahve falında burun kan görmek

Kahve falında burun kan görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, prestij sahibi olunacağına, helal rızka sahip olunacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında burun kan gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında burun kan görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan akan kan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında burundan kan gelmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında burunda kan görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında burun boku görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında burun derisinin soyulduğunu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında domuz burunlu olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir